duminică, noiembrie 18, 2007

Cu 12 fete in camin sau cum dreq sa scapi de genu' feminin

Suntem 16...camin mare, frumos, elegant..4 in camera..4 milioane juma' pe luna (eh....), internet, sauna, basini etc. Dar este o singura camera de baieti si restul de fete...Va dati seama ce misto e? Woooow ce de pasarici...poti pe toate sa la vrajesti, super smecherie cu atatea fete. Numai ca, heheheheeeee, exista si un dar..un mare DAR. Nu e asa roz cum s-ar crede...nu e roz deloc..e chiar mov..sau maro. De ce? Pai sa o luam cu inceputul..toate sunt in permanenta parca la ciclu..toate sunt nervoase, toate tipa, toate se uita la comedii romantice, toate au basini in cap, toate se cred madona sixtina desi au niste fete de te cam lasa rece..toate gatesc si nu spala vasele, toate arunca hartie igienica folosita in cosul de gunoi din baie, toate arunca mancare in gunoiul din bucatarie, toate lasa frigiderul sa se imputa ca laptele desi e de mult smantanit nu il arunca, toate asculta muzica de cacat tare, toate lasa par peste tot, unele nu se spala pe dinti intotdeauna, toate stau cate o ora in baie ca sa se spele, le vine cheful de sauna in acelasi timp, in fiecare seara, la aceeasi ora, toate au solutii, creme, parfumuri care miros ca naiba de tare si care umplu toata atmosfera, toate au ifose, gasesc in permanenta ceva de comentat, se plictisesc repede, au vesnic chiloti si ciorapi la uscat..desi asta e o parte bune mai ales cu chilotii..hehe..le place sa se dea mari si tari prin casa desi nu fac nici macar cat negru sub unghie..au tabieturi, se uita la televizor IN PERMANENTA, le gasesti peste tot, desi nu ai nici un chef de ele, vii seara obosit acasa, ele te freaca la icre, nu poti sa aduci un preten in camin ca, de ce, vezi-doamne te duci sa bei, ca esti boschetar, parca ar fi nevestele tale, nu poti sa aduci o fata in camin ca te radd pe la colturi, fac glume nasoale, la care numai ele rad, plescaie, vesnic vorbesc, chiar daca nu le asculta nimeni, se dau in gat una pe alta, cred ca lumea e a lor, se vede ca au fost crescute in puf, alintate, vorbesc incontinuu cu prietenu' la telefon, tare sa le auda toate lumea, tipa cand vad poze de pe hi5, toate au cont pe hi5, nu stiu sa zica multumesc, normal sunt fete si li se permite, au VESNIC ore si seminarii.Nu e genul meu..la un moment dat, se mai umple paharul si mai da pe afara si face ud pe jos..din pacate..si aluneci...
Va las,am plecat, sa vad ce fete mai sunt prin sufragerie.

2 comentarii:

rox spunea...

bvo radu!esti cel mai tare!ai dreptate!imi place blogul tau e foarte inspirat!da stau si ma gandesc daca asa gandeai si cand eram noi acolo?!chiar atat de rele sunt fetele?
))

Petruta spunea...

eu zic mai bine te muti la raluk poate acolo nu gasesti fete cu basini in cap...sau asteapta sa le treaca astora de la tine.
Impuneti-va in fata lor ca doar sunteti barbati...interziceti-le sa se mai uite la tv si puneti-le la spalat de vase. Da-ti militaria jos din pod si poate se vor da pe brazda..
Macar merita incercat. :)